Nieuwsbrief

Op zoek naar suggesties om Tournée Minerale te promoten?
De Week van de Valpreventie (WvdV) gaat in 2019 door van 22 tot en met 28 april. Deze editie staat in het teken van valangst.
Vlaanderen trekt extra geld uit om vaccins aan te kopen voor de inenting van jongens tegen het Humaan Papillomavirus (HPV) vanaf volgend schooljaar.
Met het koude weer verwarmen we ons graag aan een houtvuur. Hoe je het beste vuur maakt, lees je in de 15 tips.
Woonzorgcentra kunnen binnenkort ondersteuning krijgen bij de implementatie van methodieken. De inschrijvingen voor het project ‘procesbegeleiding voor preventie in woonzorgcentra' zijn geopend.
Weerwerk tegen deze opinie...
Zet mee de zelfzorgcampagne 'Leef zonder filter' in de kijker en zorg ervoor dat deze boodschap bij de doelgroep terecht komt!
De preventiesector zet een ‘gezonde’ koers naar de lokale verkiezingen 2018. Een partij die zich niet naar de burger, maar naar politici richt… op zijn minst bijzonder!
Sinterklaas en Piet roepen alle kinderen op om mee ‘Uno, dos, tres’ te dansen, de favoriete dans van de Sint uit de film ‘Sinterklaas en de Wakkere Nachten’. Want bewegen is gezond én leuk.
Veilig en gezond uitgaan? Dat kan bij uitstek in een Quality Bar. Quality Bars zetten zich in om een positief uitgaansklimaat te creëren.
Doe mee en krijg subsidies om jullie schoolspeelplaats avontuurlijker en bewegingsvriendelijker te maken of om ze open te stellen voor het jeugdwerk en de bredere lokale gemeenschap.
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen