Nieuwsbrief

Bewegen is gezond, plezant en brengt mensen samen. Hang het kind eens uit en zie kansen om meer te bewegen doorheen de dag.
Bestel de gratis materialen en laat zien dat jouw school rookvrij is!
Organiseer een lokale gezondheidsenquête en krijg meer inzicht in de gezondheid van je inwoners. Het Wetenschappelijk instituut Sciensano en het Logo ondersteunt je.
Bouw jij als lokale ambtenaar, politicus of geëngageerde burger mee aan een Gezonde Gemeente? Laat je dan inspireren via de Facebookpagina Gezonde Gemeente.
De Week van de Valpreventie (WvdV) gaat in 2019 door van 22 tot en met 28 april. Deze editie staat in het teken van valangst.
Vlaanderen trekt extra geld uit om vaccins aan te kopen voor de inenting van jongens tegen het Humaan Papillomavirus (HPV) vanaf volgend schooljaar.
Met het koude weer verwarmen we ons graag aan een houtvuur. Hoe je het beste vuur maakt, lees je in de 15 tips.
De preventiesector zet een ‘gezonde’ koers naar de lokale verkiezingen 2018. Een partij die zich niet naar de burger, maar naar politici richt… op zijn minst bijzonder!
Veilig en gezond uitgaan? Dat kan bij uitstek in een Quality Bar. Quality Bars zetten zich in om een positief uitgaansklimaat te creëren.
Doe mee en krijg subsidies om jullie schoolspeelplaats avontuurlijker en bewegingsvriendelijker te maken of om ze open te stellen voor het jeugdwerk en de bredere lokale gemeenschap.
Steden en gemeenten krijgen vanaf dit jaar de kans om een lokale gezondheidsenquête te organiseren.
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen