Nieuwsbrief

18 gemeenten uit onze regio en district Ekeren strijden voor de titel van actiefste gemeente van Vlaanderen. Stap samen met jouw gemeente van 1 tot 31 mei 2018 naar de overwinning!
Nieuwe cursussen over geestelijke gezondheid, gratis voor inwoners van de stad Antwerpen.
We nemen graag jouw mening mee in de verdere ontwikkeling van het project 'procesbegeleiding voor de woonzorgcentra'.
In de zorgflat van het dienstencentrum Van Schoonbeke kom je van 24 tot en met 27 april meer te weten over hoe je vallen kan vermijden.
demowoning, valpreventie
Donderdag 1 maart verzamelden heel wat professionals in Antwerpen voor een studiedag over de nieuwe voedingsdriehoek. Bekijk de beelden.
Eet jij voldoende groenten en fruit? Beweeg je genoeg?
Weerwerk tegen deze opinie...
Van 23 tot en met 29 april is het terug week van de valpreventie , ondertussen al de 7e editie. Net zoals de vorige editie is het centrale thema: ‘Blijf in beweging, doe het veilig!’
Te Gek!? start op 21 april 2018 een nieuwe campagne rond het thema internering onder de naam 'Van Gevangenis naar Zorg'.
De preventiesector zet een ‘gezonde’ koers naar de lokale verkiezingen 2018. Een partij die zich niet naar de burger, maar naar politici richt… op zijn minst bijzonder!
De tabakstop app geeft tips, advies en feedback op maat aan rokers die willen stoppen. Moeilijk momentje? De paniekknop helpt hen erdoor. Wie rookt, maar (nog) niet wil stoppen, vindt op de app heel wat informatie.
Teken leven overal: in je tuin, in de duinen, in het bos, ... Ze kunnen zich vastbijten in je huid en zo kan je ziek worden
Vanaf dit najaar bestaat er ook een versie van de Goed-Gevoel-Stoel speciaal voor de werksetting. Een goed-Gevoel-Stoel helemaal op maat voor sociale economiebedrijven.
Werk je als eerstelijnszorgverlener? Dan is de nieuwe richtlijn valpreventie voor thuiswonende ouderen een must om door te nemen.
evv
Zet mee de zelfzorgcampagne 'Leef zonder filter' in de kijker en zorg ervoor dat deze boodschap bij de doelgroep terecht komt!
De Europese Vaccinatieweek focust dit jaar op de dicht(er)bij-vakanties. Ver weg of dichtbij op reis? Laat je liever vaccineren.
Ken jij de folders van voedingsinformatiecentrum NICE? Ze zijn nu aangepast aan de nieuwe voedingsdriehoek. Bestel of download ze gratis.
Minister Vandeurzen lanceert campagne "Wees niet gek. Doe de tekencheck".
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen