Nieuwsbrief

Jouw huis is mijn werkplek. Bedankt om niet te roken wanneer ik aan het werk ben.
Tijdens de actieweek van 12 tot 16 november 2018 zoomen we in op het beperken van bronnen die het binnenmilieu vervuilen, bv. sigarettenrook, bouwmaterialen,...
De interactieve tool 'Op gezondheid staat geen leeftijd' zet de noden en wensen van ouderen in de verf en geeft inspiratie voor professionals.
Weerwerk tegen deze opinie...
De tabakstop app geeft tips, advies en feedback op maat aan rokers die willen stoppen. Moeilijk momentje? De paniekknop helpt hen erdoor. Wie rookt, maar (nog) niet wil stoppen, vindt op de app heel wat informatie.
Vanaf dit najaar bestaat er ook een versie van de Goed-Gevoel-Stoel speciaal voor de werksetting. Een goed-Gevoel-Stoel helemaal op maat voor sociale economiebedrijven.
Werk je als eerstelijnszorgverlener? Dan is de nieuwe richtlijn valpreventie voor thuiswonende ouderen een must om door te nemen.
evv
Zet mee de zelfzorgcampagne 'Leef zonder filter' in de kijker en zorg ervoor dat deze boodschap bij de doelgroep terecht komt!
Ken jij de folders van voedingsinformatiecentrum NICE? Ze zijn nu aangepast aan de nieuwe voedingsdriehoek. Bestel of download ze gratis.
Minister Vandeurzen lanceert campagne "Wees niet gek. Doe de tekencheck".
Maak kennis met Sara Bertels, onze nieuwe coördinator, via dit filmpje.
De preventiesector zet een ‘gezonde’ koers naar de lokale verkiezingen 2018. Een partij die zich niet naar de burger, maar naar politici richt… op zijn minst bijzonder!
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen