Nieuwsbrief

De campagne ‘Geef elkaar een schouderklopje’ wil de burger aanmoedigen om zich beter te beschermen tegen UV en er anderen over aan te spreken.
Via de laagdrempelige campagne 'Stoppen met roken doe je niet alleen' wordt geprobeerd om de diensten van de rookstopbegeleiders bij alle lagen van de bevolking bekend te maken.
Zet 10 000 stappen per dag en je gezondheid vaart er wel bij: sterkere spieren, minder kans op kanker, diabetes en overgewicht én fit in je hoofd.
Het Vlaams Instituut Gezond Leven voorziet heel wat materialen die je daarbij helpen.
Naar aanleiding van de lokale verkiezingen werden nieuwe afgevaardigden voor onze Raad van Bestuur verkozen.
Scholen, help rookfabels de wereld uit!
Grijp deze actiemaand aan om vrouwen tussen 25 en 64 jaar te informeren over het belang van een uitstrijkje om de 3 jaar.
Organiseer een lokale gezondheidsenquête en krijg meer inzicht in de gezondheid van je inwoners. Het Wetenschappelijk instituut Sciensano en het Logo ondersteunt je.
Het Vlaams Instituut Gezond Leven lanceert met steun van de Vlaamse overheid en jongerenlijn Awel de vernieuwde website www.noknok.be. Die wil de mentale veerkracht van jongeren versterken.
Veilig en gezond uitgaan? Dat kan bij uitstek in een Quality Bar. Quality Bars zetten zich in om een positief uitgaansklimaat te creëren.
Bestel de gratis materialen en laat zien dat jouw school rookvrij is!
Het Vlaams Instituut Gezond Leven en de Vlaamse Logo’s lanceren de nieuwe gezondheidsrally, een quizwandeling die deelnemers doorheen de bewegingsdriehoek en voedingsdriehoek gidst.
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen