Nieuwsbrief

← Vorige

Gezondheidszorg in België

Wil je op een laagdrempelige manier kennismaken met de gezondheidszorg in België ? Moet je soms aan specifieke doelgroepen uitleggen hoe de gezondheidszorg in België werkt ? Stad Antwerpen ontwikkelde een gebruiksvriendelijk instrument om hiermee eenvoudig aan de slag te gaan.

Aan de hand van overzichtelijke fiches worden de systemen en de termen binnen de gezondheidszorg duidelijk uitgelegd. Het gebruik van de huisdokter en de voorzieningen daarrond worden onder de loep genomen.

Voor wie ?

De informatie richt zich vooral tot begeleiders, hulpverleners, maatschappelijk werkers, groepswerkers, maar ook tot huisartsen, wijkgezondheidscentra, …

Praktisch

Bekijk hieronder de map Gezondheidszorg in België. De fiche over de huisdokter is beschikbaar in 16 verschillende talen: Albanees, Servo Kroatisch, Duits, Turks, Engels, Mandarijn, Frans, Arabisch, Roemeens, Bulgaars, Russisch, Pools, Slovaaks, Perzisch, Spaans, Portugees.

 

Meer weten of actie ondernemen ?

De publicatie is een samenwerking tussen stad Antwerpen en Logo Antwerpen. Indien je interesse hebt om deze fiches te ontvangen, neem dan contact op met Logo Antwerpen. 

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen