Nieuwsbrief

Workshop: Zilverwijzer

Hoe help je ouderen om mentaal sterk in het leven te staan?

Op het einde van de basissessie ‘Oud is niet oud’ kiezen de senioren hoeveel en welke van de 5 vervolgsessies ze willen. Voor jou als organisatie geen evident parcours. Voor senioren werkt deze formule het best. In Zilverwijzer zijn zij de ervaringsdeskundigen. Zij staan op de eerste plaats en zij bepalen waar ze verder willen op inzetten. Een professionele begeleider leert hen omgaan met de uitdagingen van het ouder worden.

Boek de basissessie en voorzie middelen voor 5 extra sessies. Help senioren zich goed in hun vel voelen. Help hen omgaan met de uitdagingen van het ouder worden: gezondheid, rouw en verlies, tijd nemen voor jezelf, eenzaamheid, een veranderende wereld.

Meer info

Er is ook een aangepaste Zilverwijzer voor woonzorgcentra beschikbaar.
 

Voor wie? 

Senioren vanaf 60 jaar
 

Wie kan Zilverwijzer organiseren?

Organisaties die werken met en voor senioren: lokale besturen, OCMW’s, seniorenverenigingen, dagcentra, dienstencentra en andere organisaties die senioren bereiken.
 

Praktisch

  • Het traject bestaat uit 1 basissessie en max. 5 themasessies van telkens 2 uur
  • Min. 5 en max. 12 deelnemers

Gratis voor bepaalde organisaties, waaronder organisaties die werken met kwetsbare doelgroepen. Heb je interesse, neem contact op met ons voor de voorwaarden.

Aankoop: € 150.00

← Vorige

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen