Nieuwsbrief

← Vorige

NokNok (12-16 jaar)

Je bent jong en je kan heel wat aan, maar een tegenslag of dip komt iedereen wel eens tegen. NokNok versterkt jongeren hun veerkracht. De campagne bundelt 4 knaltips en coole opdrachten om te werken aan meer veerkracht en een goed gevoel.

Organiseer de workshop ‘NokNok - oppeppers voor een tienerhoofd’, ga aan de slag met de inspiratielijst en maak gebruik van de promotiematerialen. Leid zo jongeren toe naar www.noknok.be. Jongeren gaan op de website zelf aan de slag met hun geestelijke gezondheid en de dingen die hen bezig houden.

Voor wie?

Jongeren van 12 tot 16 jaar

Wie kan NokNok promoten?

Lokale besturen, welzijnswerk, scholen, jeugdverenigingen en jeugdwerk

Waarom?

1 op 10 jongeren voelt zich niet altijd goed in zijn vel. Bij volwassenen is dat 1 op 3. Versterk de veerkracht van jongeren en zorg er mee voor dat die 1 op 10 niet evolueert naar 1 op 3.

Praktisch 

Wil je op school of in je vereniging geestelijke gezondheid spelenderwijs bespreekbaar maken? Ontleen dan onze 'Vind-ik-leuk-box' met 6 coole spelen.

Logo Antwerpen zet je op weg

Je kan bij ons terecht voor gratis promotiematerialen, inspiratie en ondersteuning om lokale activiteiten rond het thema op te zetten of om de vier knaltips extra in de kijker te zetten.

 

Materialen

Sticker: NokNok
Postkaart: NokNok
Affiche: NokNok
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen