Nieuwsbrief

Stap jij mee in de 10.000 stappenclash?

18 gemeenten uit onze regio en district Ekeren strijden voor de titel van actiefste gemeente van Vlaanderen. Stap samen met jouw gemeente van 1 tot 31 mei 2018 naar de overwinning! De gemeente die na één maand de meeste stappen heeft gezet, is de grote winnaar. Gaat jouw gemeente naar huis met een fantastische prijs én de titel van actiefste gemeente van Vlaanderen?

Leuke prijzen

Niet alleen je gemeente kan winnen, maar ook individuele deelnemers kunnen leuke prijzen winnen. Je kan makkelijk deelnemen door je gratis te registreren op de online stappenregistratietool van 10.000 stappen. Met één muisklik lid word je lid van de groep van je gemeente. Geef dagelijks het aantal stappen in en volg de route en tussenstand op de wereldkaart in de online tool.

Stappentellers en Apps

Stappen tellen doe je met een stappenteller, activity tracker of app.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn gemeente wint?

Een gemeente met ambitie motiveert best haar netwerk om mensen in beweging te zetten: OKRA, KVLV, Femma, plaatselijke wandelclub, sportclubs, jeugdbewegingen, verenigingen, bedrijven,... Maak ze warm voor de competitie. Bedenk een originele aanpak om alle mensen op jouw grondgebied aan het stappen te zetten.

De gemeente ontvangt bovendien gratis promotiemateriaal voor de 10.000-stappenclash (affiches, folders en voetstickers). Uitgebreide informatie en materialen vind je op de website van Gezond Leven.

Als inwoner? Registreer je, stap en win! Simpel toch?

 

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen