Nieuwsbrief

Logo Antwerpen zoekt vrijwilligers

Heb jij zin in vrijwilligerswerk?

Ben je geboeid door onze gezondheidsthema's? Wil je graag korte opdrachten waar je geen langdurige engangementen moet aangaan?

Dan is dit iets voor jou!

Meer informatie vind je in de vacature

 

Voor het najaar zoeken we vrijwilligers voor een aantal campagnes:   

 

“Sta even stil, breng rust in je hoofd” – 10-daagse van de geestelijke gezondheid

Wij zijn op zoek naar enkele vrijwilligers die ons van 1 tot 10 oktober 2018 kunnen helpen. Je hebt keuze aan een breed pallet van activiteiten. Heb je interesse in het thema en ontvang je graag deelnemers tijdens onze talrijke infosessies en workshops? Heb je interesse om een aantal uurtjes permanentie te houden tijdens een tentoonstelling? Af en toe wat flyers uit te delen om promotie voor onze activiteiten te maken?

Lees de vacature 

 

Inrichten van een pop-up tentoonstellingsruimte

We zoeken een handige vrijwilliger die ons kan helpen bij het opknappen van onze pop-up tentoonstellingsruimte. Het betreft vooral het bijwerken van reeds geverfde muren en het voorbereiden van het ophangen van foto’s.

Lees de vacature

 

Bemannen promostand meer bewegen

Maak jij spontaan een praatje met voorbijgangers, vind je het leuk om mensen te motiveren en  ben je graag met gezondheid bezig? Jij bent de geknipte persoon om op regelmatige basis onze promostand over meer bewegen te bemannen op evenementen.

Lees de vacature

 

Interesse?   

Bel of mail Valerie Peeters
03/605.15.82
valerie.peeters@logoantwerpen.be
 
Ook voor vragen of meer informatie kan je hier terecht!
 
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen