Nieuwsbrief

← Vorige

Fit in je hoofd, goed in je vel (16+)


fit in je hoofd

De campagne ‘Fit in je hoofd, goed in je vel’ test en versterkt je mentale veerkracht. Ze bestaat uit 10 tips om in het dagelijks leven toe te passen. De campagne biedt methodieken en materialen om de burger te informeren over de 10 tips. En om hem toe te leiden naar de website www.fitinjehoofd.be.

Op www.fitinjehoofd.be gaan burgers zelf aan de slag. Je vindt er een veerkrachttest, opdrachten en tools, hulpverlening en informatie over psychische problemen.

Organiseer een Fit in je hoofd-workshop, zet tip per tip in de kijker met inspiratie uit de Fit in je hoofd-carrousel, gebruik de Fit in je hoofd-materialen. Want wie zich goed in zijn vel voelt, kan heel wat aan.

Voor wie?

Jongvolwassenen, volwassenen, senioren

Wie kan de campagne promoten?

Lokale besturen, OCMW's, wijkgezondheidscentra, huisartsen, apothekers, scholen, CLB's, bedrijven

Waarom?

Met 'Fit in je hoofd, goed in je vel' onderstreep je het belang van een goede geestelijke gezondheid. Je doorbreekt het taboe en biedt een leidraad om de eigen veerkracht te versterken. 

 

Praktisch 

Een overzicht van alle ondersteunende materialen van de campagne zoals inspiratieboekjes, affiches, digitale banners en meer ondersteunende promotiematerialen vind je op www.fitinjehoofd.be en op onze webshop.

Logo Antwerpen zet je op weg 

Logo Antwerpen maakt de campagne ‘Fit in je hoofd, goed in je vel’ bekend via promotiematerialen. Bestel deze materialen gratis op onze webwinkel. Ook voor inspiratie bij lokale activiteiten kan je bij ons terecht.

Voor scholen die aan de slag willen met de Fit in je hoofd campagne is er het pedagogisch dossier voor secundair onderwijs.

Materialen

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen