Nieuwsbrief

← Vorige

Bewegen Op Verwijzing

Je wil meer mensen in bewegen brengen dankzij persoonlijke coaching te organiseren? Dan komt Bewegen Op Verwijzing als geroepen. Een Bewegen op Verwijzing-coach stimuleert mensen om meer te bewegen met een beweegplan en consultaties. Dankzij een netwerk wordt de Bewegen Op Verwijzing-coach ondersteund.

Voor wie?

Alle volwassenen die te weinig bewegen of te vaak lang zitten.

Wie kan Bewegen Op Verwijzing organiseren?

Lokale besturen, huisartsenkring, gezondheids- en welzijnszorg, aanbieders van laagdrempelig beweegaanbod en organisaties die kwetsbare groepen bereiken werken samen om Bewegen Op Verwijzing te organiseren.

Waarom?

Meer beweging op maat van elke deelnemer. Want bewegen is goed voor de fysieke, mentale en sociale gezondheid.

We zetten je op weg

Als Logo ondersteunen we de regionale BOV-netwerken bij de uitwerking van het project (zoektocht BOV-coach, inventariseren beweegaanbod, promotie voeren …) en coachen we de lokale besturen bij de uitwerking van BOV binnen hun lokaal gezondheidsbeleid.

In regio's waar 'Bewegen op Verwijzing' nog onvoldoende draagvlak heeft, kijken we om lokale en regionale partners te informeren en ondersteunen om extra draagvlak te creëren en adviseren we over de projectaanvraag.

Bewegen Op Verwijzing in de zorgregio Antwerpen-Zwijndrecht

Bewegen Op Verwijzing in de zorgregio Brasschaat  (voor gemeenten  Brasschaat, Essen, Kalmthout, Wuustwezel en Kapellen) 

 

Meer weten over het project

 

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen